IDOFORM MATKA 20 PURUTABL

Idoform Matka on maitohappobakteerivalmiste koko perheelle. Trooppisten hedelmienmakuinen purutabletti.

Pakkauskoko:
20 PURUTABL
Markkinoija:
GlaxoSmithKline Consumer Healthcare
Tilattavissa (arvioitu toimitusaika 2-5 arkipäivää)
14,12 €
320,91 € / kg

Ravintolisä. Maitohappobakteerivalmiste aikuisille ja lapsille 3-vuotiaasta alkaen.

Suositeltu vuorokausiannos: 1 purutabletti päivässä mieluiten aterian yhteydessä.  Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

1 tabletti sisältää:

Lactobacillus rhamnosus GG, Lactobacillus acidophilus LA-5, Bifidobacterium BB-12, Lactobacillus bulgaricus LBY-27 ja Streptococcus thermophilus STY-31
3x109 cfu

Ainesosat: Makeutusaine (ksylitoli), täyteaineet (isomalti, mikrokiteinen selluloosa, mannitoli), oligofruktoosilla rikastettu inuliini, Lacticaseibacillus rhamnosus  (LGG®), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahapot, piidioksidi), Streptococcus thermophilus STY-31, Lactobacillus acidophilus (LA-5®), sokerit, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), Lactobacillus Bulgaricus LBY-27 (sisältää maitoa), Bifidobacterium lactis (BB-12®), makuaine, stailointiaine (mononatriumglutamaatti), makeutusaineet (aspartaami, asesulfaami K).

Aikuisille ja lapsille 3-vuotiaasta alkaen. Sisältää sokeria ja makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Sisältää fenyylialaniininlähteen.Terveelliset elämäntavat ja monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ovat tärkeitä. Ravintolisää eitule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Säilytetään kuivassa, huoneenlämmössä alle +25 °C. Tuote on säilytettäväpienten lasten ulottumattomissa. Sulje pakkaus aina käytön jälkeen. Älä käytä tuotetta, jos kannen sinetti on rikki.

Pakkauskoot kahdelle tai neljälle henkilölle viikon ajaksi tai yhdelle tai kahdelle henkilölle kahden viikon ajaksi.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:IDOFORM MATKA 20 PURUTABL
Arvostelusi