Calogen Neutraali 4X200 ml

Calogen on täydennysravintovalmiste, joka sisältää runsaasti energiaa. Se sopii käytettäväksi ruokavaliohoitoon potilaille, jotka eivät saa tarpeeksi energiaa normaalista ruoasta tai täydennysravintojuomista. Calogen sopii proteiinirajoitteiseen, runsasenergiseen ja nesterajoitteiseen ruokavalioon. Sillä voidaan rikastaa myös täydennysravintojuomia sekä letkuravintovalmisteita.
Calogen on kliininen ravintovalmiste sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon. Käytetään terveydenhuollon henkilöstön ohjauksessa. Saatavana apteekista.
Pakkauskoko:
4X200 ml
Markkinoija:
Danone Oy
Tilattavissa (arvioitu toimitusaika 2-5 arkipäivää)
60,03 €
75,04 € / 0.8000
Pitkäketjuisia rasvahappoja ja vettä sisältävä rasvaemulsio, joka sopii sekä aikuisille että lapsille (4,5 kcal/ml). Calogen soveltuu lasten ja aikuisten ruokavalion energiasisällön lisäämiseen. Calogenia voidaan annostella syöttöletkuun tai käyttää ruoan lisänä. Maidoton, laktoositon, gluteeniton, halal.
Calogenia voidaan käyttää rasvalisänä tai rasvalähteenä mm. lasten letkuruokinnassa. Suun kautta Calogen voidaan antaa sellaisenaan laimentamattomana tai maitoon tai veteen sekoitettuna. Calogenia voidaan lämmittää, muttei keittää eikä sekoittaa kiehuvaan nesteeseen. Tavalliset ruokaöljyt eivät sekoitu Calogenin kanssa vaan erottuvat.
Lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeen mukaan. Suositeltu annostelu on 3x30 ml/vrk.
Ravintosisältö per 100 ml
Energia 450 kcal
Rasva 50 g, josta tyydyttynyttä 5,3 g
Hiilihydraatit 0,1 g
Ravintokuitu 0 g
Proteiini 0 g
Suola 0,02 g
Kivennäisaineet
Natrium 7/0,3 mg/mmol
Kloridi 0,1/0,0 mg/mmol
Kasviöljyt (rypsi- ja auringonkukkaöljy), demineralisoitu vesi, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridien sitruunahappoesterit (E 472c).
Ei sovellu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Mansikanmakuinen ei sovellu alle 3-vuotiaille. Ei sovellu potilaille, jotka kärsivät galaktosemiasta tai ovat yliherkkiä ravintosisällössä mainituille ainesosille.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)